dinsdag 15 juli 2008

Link building

Linkpopulariteit is belangrijk, maar hoe verwerf je al die links?

Tips om meer links naar je website te krijgen:

  1. Zorg voor goede content zodat anderen het de moeite waard vinden om naar jouw website te linken. Je krijgt op deze manier vanzelf links, het bespaart je een hoop 'smeekmailtjes' om ergens een linkje te krijgen.
  2. Onderzoek waar je concullegas allemaal links hebben en zorg ervoor dat jouw website op diezelfde websites ook een link krijgt. Met Yahoo Site Explorer kun je controleren waar jouw concurrenten gelinkt worden.
  3. Er zijn miljoenen weblogs en bloggers speuren dagelijks het internet af voor interessante onderwerpen. Zoek naar blogs die schrijven over jouw branche of over jouw diensten. Stuur een bericht en probeer de blogschrijver te inspireren om een link te plaatsen of om een artikel te schrijven over jouw website.
  4. Meld je aan bij linkdirectories. DMOZ is een hele belangrijke en in Nederland hebben we natuurlijk o.a. Startpagina en Startkabel. Vergeet niet om te zoeken naar branchegerelateerde linkoverzichten zoals bijvoorbeeld Doggo.nl voor hondenkennels en SaunaGids.nl voor sauna's, deze hebben veel meer waarde dan zomaar een linklijstje.

1 opmerking:

Unknown zei

Hondenuitlaatservice voor Berkel en Rodenrijs kan bovenstaande geheel bevestigen. Uw uitlaatservice in Berkel en Pijnacker voor leuke wandelingen met uw hond. Niet meer dan 5 gasthonden per wandeling. www.eropuit-met-els.nl